ISENTINEL®, SOLUȚII INTELIGENTE DE PROTECTIE ȘI AVERTIZARE SEISMICĂ

Tehnologie pentru a rezolva problemele viitorului

STIAI CĂ:

  1. În lume, există câteva milioane de cutremure anual. Dar, tot anual, se produc în jur de 17 cutremure majore care măsoară peste 7,0 pe scara Richter - şi un mare cutremur care măsoară peste 8,0.
  2. Marea majoritate - de fapt aproximativ 90% - a cutremurelor lumii au loc de-a lungul Inelului de Foc, care este o zonă din bazinulOceanului Pacific.
  3. Un cutremur mare poate afecta durata zilei. În martie 2011, cutremurul de 8.9 grade care a lovit nord-estul Japoniei a modificat distributia masei pământului, determinând-o să se rotească uşor mai repede şi scurtând o zi a Pământului cu aproximativ 1,8 microsecunde.
  4. Un oraş chilian s-a deplasat 10 metri spre vest în urma cutremurului de 8.8 grade pe scara Richter din 2010
  5. În 2015, un cutremur de magnitudinea de 7.8 grade pe scara Richter a făcut ca Everestul să se micşoreze cu un centrimetru.
  6. Incaşii au avut o arhitectură rezistentă la cutremure. La fel ca şi pagodele japonEze.

SOLUȚIILE INTELIGENTE ISENTINEL®, ADAPTATE PENTRU ORICE INDUSTRIE

În cazul unui cutremur soluțiile inteligente iSentinel® (iSentinel® HOME ,iSentinel®IMMO, iSentinel® INDUSTRY) şi iSentinel® MIND permit companiilor, indiferent de mărime şi activitate, să funcționeze în continuare, să salveze vieţi omeneşti, protejând echipamentele și asigurând continuitatea business-ului. Mai mult, urmează protocolul pe care îl doreşti.

Descoperă cum funcţionează şi care sunt avantajele
inovess-isentinel-51

iSentinel® HOME

inovess-isentinel-52

iSentinel® IMMO

inovess-isentinel-53

iSentinel® INDUSTRY

inovess-isentinel-54

iSentinel® INTI MINES

inovess-isentinel-55

iSentinel® MIND

DEVINO PARTE DIN SCHIMBARE